Cookie og privatlivspolitik

Hvordan bruger vi dine personoplysninger?

Vi videregiver ikke dine personlige oplysninger til tredjepart, medmindre du har givet os samtykke hertil. Ligesom vi aldrig indsamler personoplysninger, uden at du selv har samtykket i at give os disse oplysninger, eksempelvis i forbindelse med registrering, etablering af ny webside, tilmelding af nyhedsbrev med videre.

I den forbindelse kan vi indsamle oplysninger såsom navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Vi gør udelukkende brug af dine personoplysninger til at udføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med, eksempelvis et køb. Derudover kan oplysningerne bruges til at få et større kendskab til dig og de øvrige brugere på websiden. Denne brug kan eksempelvis omfatte undersøgelser og analyser, som har til formål at forbedre vores produkter, tjenester og teknologier samt til at vise dig indhold og reklamer, som er tilpasset dine interesser.

Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

Persondataforordningen regulerer behandling og indsamling af personrelaterede oplysninger – herunder personoplysninger, som indsamles på internettet.

Derfor må vores behandling af dine personoplysninger, ifølge persondataforordningen, kun ske med samtykke fra dig. Og dit samtykke kan til enhver tid tilkaldes, hvorefter vi sletter dine personoplysninger.

Når du har givet samtykke til behandling af dine personoplysninger, har du, ifølge persondataforordningen, ligeledes altid ret til at få oplyst af os, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. I tilfælde af at disse oplysninger er forkerte eller vildledende, har du ret til at kræve de berigtiges eller slettes.

Ifølge persondataloven skal vi opbevare dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Det betyder at vi kun gemmer dine personoplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og at vi løbende kontrollerer vores sikkerhedsforanstaltninger for at sikre at dine personoplysninger håndteres forsvarligt. Men du skal dog være opmærksom på, at afgivelse af dine personoplysninger sker på eget ansvar.

Vi sørger naturligvis for at slette eller anonymisere dine personoplysninger løbende, efterhånden som det formål, de blev indsamlet til afsluttes.

Mener du ikke, at dine personoplysninger er blevet behandlet korrekt, så har du altid mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Denne klage indgives til datatilsynet.

Hvordan får jeg oplyst, hvilke personoplysninger, I ligger inde med om mig?

Hvis du gerne vil vide hvilke personoplysninger, der er registreret om dig hos os, skal du blot kontakte os på info@humanresults.dk eller på telefon 29 60 76 70.

Er der registreret forkerte data, eller hvis du har andre indsigelser, kan du ligeledes kontakte os på ovenstående.

Du har altid mulighed for at få indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataforordningen.

Hjemmesiden er drevet og ejet af:

Human Results
Ebstrupvej 58
8600 Silkeborg
Tlf.: 29 60 76 70
E-mail: info@humanresults.dk
CVR-nr.: Human Results (CVR: 42037303)

Cookies og privatlivspolitik